Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Boekhouding

Boekhouding

Gecertificeerd advies- en administratiekantoor

Boekhouding – Wilt u graag uw boekhouding uit handen geven? Schakel dan een bedrijf in dat kennis van zaken heeft. U wilt immers dat uw administratie op een correcte manier gedaan wordt. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Van der Woude Adviesbureau is lid van de NOAB. Wanneer u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken, dan weet u zeker dat uw administratie aan de wettelijke verplichtingen voldoet. Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan snel verder.

Wettelijke eisen voor uw boekhouding

U bent als ondernemer verplicht om uw boekhouding bij te houden. Deze administratie is gebonden aan allerlei wetten en regels. Zo moet u de volgende documenten minimaal 7 jaar bewaren:

  • De administratie van uw in- en verkoop
  • De loonadministratie (als u werknemers in dienst heeft)
  • Het grootboek
  • Voorraadadministratie
  • Administratie van debiteuren en crediteuren

boekhouding

Als ondernemer is het dan ook zaak dat u volledig op de hoogte bent van wat u precies wel en niet moet bewaren voor de belastingdienst. Wilt u weten of uw boekhouding aan de wettelijke eisen voldoet? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Kies voor een erkend administratiekantoor

Wanneer u uw boekhouding uit handen geeft, dan wilt u natuurlijk dat dit op de juiste manier geregeld wordt. U wilt niet dat de Belastingdienst bij u op de stoep staat, omdat uw boekhouder uw administratie niet goed heeft bijgehouden. Het is dan ook verstandig om een erkend administratiekantoor in te schakelen. Wij van Van der Woude Adviesbureau zijn door de NOAB (de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) gecertificeerd. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit wanneer u ons inschakelt voor uw boekhouding.

Waarom de hulp van een expert inschakelen?

Er komt nogal wat kijken bij het bijhouden van uw boekhouding. Door ons in te schakelen, kunt u dan ook een hoop tijd besparen. U hoeft zich namelijk niet in te lezen in alle regels die hierbij komen kijken. Daarnaast hoeft u niet op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Onze medewerkers beschikken over deze kennis. Zij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw boekhouding op een correcte manier gedaan wordt. Op deze manier bespaart u niet alleen tijd, maar weet u ook zeker dat uw administratie aan alle wettelijke verplichtingen voldoet.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Of heeft u nog vragen? In dat geval kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0513-541930. Ook kunt u het contactformulier invullen dat u op onze website kunt vinden. Schakel vandaag nog dé professional in voor uw boekhouding.

Teruggebeld
worden?