Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Factureren

Factureren

Kies voor ruim 10 jaar ervaring

Het factureren door een erkend administratiekantoor bespaart u een hoop tijd en zorgen. Niet alleen hoeft u zelf niet meer op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van belasting, maar u hoeft zelf ook geen aanmaningen meer te versturen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw bedrijf. Bij Van der Woude Adviesbureau bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare partner die u kan helpen bij uw facturatie. Wilt u meer weten over ons en onze diensten? Neem dan contact met ons op en bel 0513-541930.

Factureren: wat komt er allemaal bij kijken

U moet bij het factureren met een aantal zaken rekening houden. Zo zijn er een aantal wettelijke verplichtingen waaraan een factuur moet voldoen. Zo moeten er basisgegevens worden vermeld, zoals uw btw-nummer, bedrijfsnaam en de factuurdatum. Daarnaast bent u verplicht om uw facturen minimaal 7 jaar te bewaren. Voor facturen die onroerende goederen betreffen, geldt zelfs dat u deze minimaal 10 jaar moet bewaren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere zaken waar u rekening mee dient te houden. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen u alles vertellen over factureren.

Wij doen net dat beetje extra voor u

Wanneer u ervoor kiest om uw facturatie te laten doen door ons, dan profiteert u van verschillende voordelen. Wij hebben het factureren al voor diverse bedrijven verzorgd. Hierdoor beschikken wij over de kennis en ervaring om u hiermee uitstekend van dienst te zijn. Daarnaast doen wij net dat stapje extra voor onze klanten. Zo kunnen wij niet alleen het factureren voor u regelen, maar kunnen wij ook diverse overzichten opstellen. Op de manier krijgt u ook meteen een duidelijk inzicht in het functioneren van uw bedrijf.

factureren

Profiteer van onze voordelen

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door net een stap extra te zetten voor onze klanten. Wanneer u ervoor kiest om van onze diensten gebruik te maken, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als advies- en administratiekantoor.
  • U vindt bij ons een ruim aanbod aan diensten, waaronder factureren en loonadministratie.
  • Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht.
  • Van der Woude Adviesbureau is lid van de vab en de NOAB.

Benieuwd naar ons dienstenaanbod?

Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden? Of wilt u graag een afspraak maken? Dat is geen enkel probleem. Bel meteen naar 0513-541930. Wij helpen u graag verder. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen wanneer u een specifieke vraag heeft. Wij kunnen u dan binnen een korte tijd een gericht antwoord geven. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden van het factureren door ons.

Teruggebeld
worden?