Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Administratiekantoor Friesland

Administratiekantoor Friesland

Breed georiënteerd administratiekantoor

Bent u op zoek naar een allround administratie- en advieskantoor in Friesland? Dan bent u bij Van der Woude Adviesbureau aan het juiste adres. Wij bieden u een breed dienstenpakket. Zo kunnen wij u uw administratie uit handen nemen, maar kunnen we u ook helpen bij het aanvragen van subsidies of hierover advies geven. Daarnaast kunt u niet alleen als particulier bij ons terecht, maar ook als ondernemer. Wij helpen zowel zzp’ers als bedrijven in het MKB.

Waar kunnen wij u bij helpen?

Van de Woude Adviesbureau is werkzaam in Friesland als administratiekantoor voor de agrarische sector, eenmanszaken en het MKB. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Wij doen meer voor u dan alleen uw boekhouding. Een kleine greep uit ons dienstenaanbod:

Administratiekantoor Friesland

Wij kunnen veel meer voor u doen in Friesland. Bent u benieuwd naar ons complete dienstenpakket? Mail ons dan voor meer informatie.

Wij geven u graag ook advies

Naast dat wij in Friesland als administratiekantoor werkzaam zijn, kunnen wij u ook van advies voorzien. Zo kunt u belastingadvies bij ons inwinnen en werken wij als financieel adviesbureau. Ook helpen wij u graag bij het aanvragen van subsidies. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Hierdoor weten wij precies waar u aan moet voldoen en wat hierbij komt kijken. Of u nu een particuliere klant bent of een ondernemer, wij helpen u graag in Friesland.

Lid van vab en NOAB

Wij zijn NOAB-gecertificeerd. Dit lidmaatschap wordt alleen toegekend aan administratiekantoren in Friesland die zich richten op kwaliteit en aan diverse eisen voldoen. Dit logo staat dan ook voor kwaliteit, vakkundigheid en een (actuele) kennis van zaken. Daarnaast is Van der Woude Adviesbureau aangesloten bij de vab, de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs. Dit betekent dat wij een gecertificeerd agrarisch bedrijfsadviseur zijn in Friesland. Deze certificaten laten zien dat wij niet alleen zeggen dat wij kwaliteit leveren, maar dit ook echt doen.

Wilt u meer weten? Neem contact op

Heeft u vragen over onze diensten? Of wilt u graag advies inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Heeft u liever telefonisch contact met een van onze medewerkers? Vul dan het terugbelformulier op onze website in. U wordt dan op het aangegeven tijdstip gebeld. Wij helpen u graag in Friesland.

Teruggebeld
worden?