Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Administratiekantoor Lemmer

Administratiekantoor Lemmer

Administratiekantoor voor de ondernemer en particulier

Van der Woude Adviesbureau is een advies- en administratiekantoor in Lemmer. Zowel ondernemers als particulieren kunnen bij ons terecht voor belastingzaken. Zo kunnen wij uw administratie voor u regelen, maar kunnen wij voor u als particulier uw omzetbelasting doen. Daarnaast zijn wij ook werkzaam als adviesbureau. Wij zijn dan ook hét adres voor belastingadvies. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

Heeft u een klus in Lemmer en omstreken? Wij nemen uw administratie uit handen

Wij beschikken over geruime ervaring als advies- en administratiekantoor in Lemmer. Hierdoor kunnen wij u dan ook een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Wij voeren werkzaamheden uit op zowel MKB als zzp administratie. Wij kunnen bijvoorbeeld voor u factureren. De door u aangeleverde gegevens worden dan door ons verwerkt en er wordt een factuur opgesteld. Daarnaast kunnen wij ook verschillende overzichten voor u maken. Denk dan aan een overzicht over de omzet of welke rekeningen er nog openstaan. Ook wanneer u een financieel adviesbureau zoekt, kunnen wij u van dienst zijn in Lemmer.

Van der Woude heeft de kennis voor uw administratie in huis en levert altijd kwaliteit

Of u nu een administratiekantoor inschakelt in Lemmer voor het doen van uw loonadministratie of uw omzetbelasting, u wilt natuurlijk zeker weten dat deze aan de wettelijk vastgestelde eisen voldoet. U wilt dan een bedrijf dat kwaliteit levert en kennis van zaken heeft. In dat geval bent u bij Van der Woude Adviesbureau aan het juiste adres. Wij zijn door de NOAB gecertificeerd. Dit lidmaatschap wordt alleen gegeven aan belastingadvies- en administratiekantoren die aan strenge normen voldoen. Bij ons bent u in Lemmer dan ook verzekerd van kwaliteit en weet u zeker dat uw boekhouding aan de wettelijke eisen voldoet.

Kies in Lemmer voor Van der Woude Adviesbureau

U kunt in Lemmer natuurlijk voor diverse andere advies- en administratiekantoren kiezen. Maar dan zou u uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Wij doen namelijk net dat beetje extra voor onze klanten. Bij ons profiteert u dan ook van diverse voordelen:

  • Wij werken voor zowel ondernemers als particulieren
  • Wij hebben jarenlange ervaring en kennis in huis
  • Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket
  • U kunt bij ons ook terecht voor advies over uiteenlopende zaken

Ontdek onze mogelijkheden in Lemmer

Wilt u graag meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dat is geen enkel probleem. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Wilt u graag telefonisch contact opnemen? Bel dan 0513-541930. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket. Ontdek snel wat wij voor u in Lemmer kunnen doen.

Administratiekantoor Lemmer

Teruggebeld
worden?