Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | ZZP administratie

ZZP administratie

Wij helpen u als zzp met uw administratie

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u als zzp met uw administratie kan helpen? Wij van Van der Woude Adviesbureau zijn u dan graag van dienst. Dankzij onze ervaring als administratiekantoor kunnen wij uw boekhouding helemaal of gedeeltelijk voor u regelen. Wij weten precies wat erbij komt kijken, welke regels er van toepassing zijn en waar kansen voor u liggen. Wilt u meer weten over ons dienstenaanbod? Onze medewerkers staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Wat moet u als zzp bijhouden?

Wanneer u als zzp werkzaam bent, dan bent u ook wettelijk verplicht om uw administratie bij te houden. U moet de volgende documenten minimaal 7 jaar bewaren:

  • Het grootboek
  • Inkoop- en verkoopadministratie
  • Administratie van de voorraad
  • Administratie van debiteuren en crediteuren

zzp administratie

Wilt u weten aan welke verplichtingen u als zzp moet voldoen? Neem dan vandaag nog contact op met ons administratiekantoor. Wij helpen u graag verder.

Kies daarom voor dé specialist

Als zzp uw administratie bijhouden, vergt nogal wat tijd. U moet op de hoogte zijn en blijven van alle belastingregels. Daarnaast moet u ook facturen opstellen, aanmaningen versturen en uw klantenbestand bijhouden. Dit kost allemaal tijd, die u misschien liever ergens anders aan besteedt. Laat ons dan uw administratie regelen. Van der Woude Adviesbureau beschikt over de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw boekhouding binnen korte tijd op orde is. Daarnaast kunnen wij ook de facturatie voor u regelen.

Betrouwbare partner voor uw administratie

Wij begrijpen dat u als zzp een betrouwbaar bedrijf zoekt voor het bijhouden van uw boekhouding. Een administratiekantoor kan immers wel zeggen dat ze verstand van zaken hebben, maar het uiteindelijk hebben hiervan is een tweede. Wij zijn door de NOAB gecertificeerd. Dit is de de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Hierdoor weet u zeker dat u een professional inschakelt die niet alleen kwaliteit levert, maar ook kennis van zaken heeft.

Benieuwd naar uw opties?

Wilt u graag uw administratie uit handen geven? En wilt u daarvoor gebruikmaken van onze diensten? Bel dan vandaag naar Van der Woude Adviesbureau. U kunt ons bereiken op nummer: 0513-541930. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier dat u op onze website vindt. U kunt hier dan al uw gegevens achterlaten en wij geven u vervolgens zo spoedig mogelijk antwoord. Wij verzorgen graag voor u als zzp uw administratie.

Teruggebeld
worden?