Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Over ons

Over ons

Onze medewerkers

Benieuwd naar ons team?

3179
Silvia van der Ploeg
Meer info Minder info

Silvia van der Ploeg werkt sinds 26 april 2014 bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding HBO Melkveehouderij is zij begonnen als bedrijfskundig adviseur bij Flynth Adviseurs en Accountants in Noord Holland.

Voordat ze bij Van der Woude Adviesbureau is komen te werken heeft ze korte tijd bij Agrifirm Exlan gewerkt, waar ze bemestingsplannen opstelde. De tijd hiervoor is ze werkzaam geweest bij Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden. Hier was zij werkzaam als junior bedrijfskundig adviseur en was zij verantwoordelijk voor alle subsidieaanvragen binnen cluster Friesland en de Ruimtelijke Ordening (nb-wet).

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Silvia alle voorkomende werkzaamheden voor de agrarische sector uit.

3175
Luitzen van der Woude

Administratie- en Belastingsconsulent

info@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Luitzen van der Woude is op 1 april 2002 voor zichzelf begonnen onder de naam Van der Woude Adviesbureau. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring als Senior Adviseur Agrarisch.

Luitzen van der Woude vervult niet alleen een adviesfunctie met betrekking tot de agrarische klanten, ook MKB klanten en particulieren zijn bij hem aan het juiste adres.

Zelf zegt hij over Van der Woude Adviesbureau: “Het onderhouden van een vaste relatiekring met daarbij een goede vertrouwensbasis is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast liggen wij prijstechnisch concurrerend in de markt. Agrarisch, MKB en particulieren, wij zijn van alle markten thuis. Iedereen kan vrijblijvend contact met ons opnemen.”

3180
Petra Thijssen
Meer info Minder info

Petra Thijssen-Veldhuizen is sinds 1 november 2008 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding Diergezondheidszorg aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden is zij in april 2001 bij een accountantskantoor begonnen.

Bij Van der Woude Adviesbureau houdt Petra zich vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen van het MKB. Ook verzorgt zij loonadministraties en particuliere belastingaangiften.

6167
Jan Willem van Beek
Meer info Minder info

Jan-Willem van Beek is sinds 20 juli 2020 werkzaam bij Van der Woude Adviesbureau in de functie van Agrarisch Adviseur.

Naast mijn adviesfunctie ben ik dagelijks betrokken in het melkveehouderijbedrijf welke ik gezamenlijk met mijn vrouw run in het Drentse Ruinerwold.

Vanuit mijn zeven jarige ervaring bij Alfa Accountants en Adviseurs in Zwolle kan ik u bijstaan in allerlei zaken op het gebied van mestwet en GLB regelgeving, subsidies, Ruimtelijk Ordening (vergunningen) en het opstellen van begrotingen t.bv. bedrijfsontwikkeling en financieringstrajecten. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in de bedrijfseconomische begeleiding van het melkveebedrijf zowel in studiegroep verband als op individueel niveau.

Ik hoop u te mogen ontmoeten en u van dienst te kunnen zijn binnen de verschillende genoemde advies vlakken waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

5842
Willem van der Valle
Meer info Minder info

Willem van der Valle is op 14 januari 2019 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Na het afronden van de HBO opleiding Small Business en Retail management in 2000 is hij bij de ABN AMRO aan het werk gegaan als zakelijk accountmanager. Na een korte periode bij ING is hij in 2012 voor zichzelf begonnen. In 2018 heeft hij het besluit genomen om terug te keren in loondienst.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht Willem alle voorkomende werkzaamheden voor het MKB en particulier.

3182
Hilda Nijholt
Meer info Minder info

Hilda Nijholt is op 2 juli 2018 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Na het afronden van de VWO opleiding is zij gaan werken bij de Rabobank in Appelscha op de afdeling administratie/verzekeringen. Na 16 jaar is zij geswitcht naar de accountancy branche. Ook hier heeft zij 16 jaar gewerkt bij Alan accountants en adviseurs in Leek op de agrarische afdeling als Assistent Accountant.

Daarnaast is Hilda ook werkzaam in hun eigen melkveebedrijf.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Hilda alle voorkomende werkzaamheden uit.

5843
Wouter Veltman
Meer info Minder info

Wouter Veltman is op 3 juni 2019 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Na het afronden van de opleiding melkveehouderij aan de HAS in Leeuwarden, is hij drie maanden werkzaam geweest bij diverse melkveebedrijven in de Verenigde Staten om zich zodoende verder te oriënteren in de melkveehouderijsector. Daarna is hij drie jaar werkzaam geweest bij CRV als inseminator en zo nodig vruchtbaarheidsadvisering.

Daarnaast is Wouter werkzaam in hun eigen jongvee opfokbedrijf.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht hij alle voorkomende werkzaamheden.

6185
Femke Drost

junior Assistent Accountant

femke@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Femke Drost is op 17 augustus 2020 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Tijdens haar opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan het Van Hall Larenstein heeft zij gewerkt als (Agrarisch) Junior Assistent Accountant bij Accon avm. Na het afronden van deze opleiding heeft zij zich enkele jaren ingezet op verschillende administratieve functies bij de grootste en leukste ruitersportzaak van Nederland.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht Femke alle voorkomende werkzaamheden uit.

6189
Silke Hanegraaf
Meer info Minder info

Silke Hanegraaf is na een stage van acht weken bij Van der Woude Adviesbureau op 18 april 2020 in dienst getreden.

Silke studeert momenteel HBO Dier- en Veehouderij aan het Van Hall Larenstein. Ze hoopt dit binnen twee jaar af te ronden.
Daarnaast is Silke ook werkzaam op het thuisbedrijf.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Silke alle voorkomende werkzaamheden uit.

6191
Sipkje Hooijsma

Administratief medewerkster

sipkje@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Sipkje Hooijsma werkt sinds 8 april 2020 bij Van der Woude Adviesbureau.

Hiervoor heeft ze 16 jaar in de detailhandel gewerkt. Daarna heeft ze nog anderhalf jaar als klantenservice medewerkster bij de Boer te Drachten gewerkt. Zij heeft in 2009 de opleiding MBO Detailhandel afgerond.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht zij alle interne werkzaamheden.

6188
Oebele Schokker

Administatief medewerker

oebele@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Oebele Schokker werkt sinds 23 maart 2020 bij Van der Woude Adviesbureau.

Na zijn opleiding Detailhandel is hij in een sportwinkel begonnen met werken. Na enkele jaren in de detailhandel gewerkt te hebben ging Oebele daarna aan de slag in de transport sector.
Na heel veel tijd en energie te hebben gestoken in de sport op niveau was het tijd om met iets nieuws te gaan beginnen.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht hij administratieve werkzaamheden.

6184
Aukje Beijert

Administratief Medewerkster

aukje@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Aukje Beijert is per 3 juni 2019 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Na het afronden van de MEAO heeft zij bij verschillende banken en bij een zorgverzekeraar gewerkt als administratief medewerker.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht zij ondersteunende werkzaamheden.