Administratie- en belastingadviseurs
Van der Woude Adviesbureau | Over ons

Over ons

Onze medewerkers

Benieuwd naar ons team?

3175
Luitzen van der Woude

Administratie- en Belastingsconsulent

info@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Luitzen van der Woude is per 1 april 2002 voor zichzelf begonnen onder de naam Van der Woude Adviesbureau. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring als Senior Adviseur Agrarisch.

Luitzen van der Woude vervult niet alleen een adviesfunctie met betrekking tot de agrarische klanten, ook MKB klanten en particulieren zijn bij hem aan het juiste adres.

Zelf zegt hij over Van der Woude Adviesbureau: “Het onderhouden van een vaste relatiekring met daarbij een goede vertrouwensbasis is voor ons zeer belangrijk. Daarnaast liggen wij prijstechnisch concurrerend in de markt. Agrarisch, MKB en particulieren, wij zijn van alle markten thuis. Iedereen kan vrijblijvend contact met ons opnemen.”

3178
Inge Jongsma

Secretaresse / Assistent Accountant

inge@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Inge Jongsma werkt per 2 april 2013 bij Van der Woude Adviesbureau. Hiervoor heeft ze 6 jaar als caissière bij Coop Brouwer in Nieuwehorne gewerkt. Daarna heeft zij nog een halfjaar gewerkt als administratief medewerkster bij Bennink en ten Cate B.V. te Heerenveen. Zij heeft in juni 2012 de opleiding MBO Management Assistent afgerond.

Bij Van der Woude Adviesbureau verricht zij alle voorkomende werkzaamheden.

3180
Petra Thijssen
Meer info Minder info

Petra Thijssen-Veldhuizen is per 1 november 2008 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding Diergezondheidszorg aan het Van Hall Instituut te Leeuwarden is zij in april 2001 bij een accountantskantoor begonnen.

Bij Van der Woude Adviesbureau houdt Petra zich vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen van het MKB. Ook verzorgt zij loonadministraties en particuliere belastingaangiften.

3179
Silvia van der Ploeg
Meer info Minder info

Silvia van der Ploeg werkt per 26 april 2014 bij Van der Woude Adviesbureau. Na haar opleiding HBO Melkveehouderij is zij begonnen als bedrijfskundig adviseur bij Flynth Adviseurs en Accountants in Noord Holland.

Voordat ze bij Van der Woude Adviesbureau is komen te werken heeft ze korte tijd bij Agrifirm Exlan gewerkt, waar ze bemestingsplannen opstelde. De tijd hiervoor is ze werkzaam geweest bij Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden. Hier was zij werkzaam als junior bedrijfskundig adviseur en was zij verantwoordelijk voor alle subsidieaanvragen binnen cluster Friesland en de Ruimtelijke Ordening (nb-wet).

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Silvia alle voorkomende werkzaamheden voor de agrarische sector uit.

3176
Jippe Jongsma
Meer info Minder info

Jippe Jongsma is per 1 januari 2015 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau. Na een opleiding HBO Melkveehouderij aan het Van Hall Larenstein te Leeuwarden is hij in juli 2014 fulltime in dienst getreden bij Accon AVM Accountants te Leeuwarden. Daarvoor heeft hij vanaf februari 2013 een duale afstudeertraject gevolgd waarbij hij de gevolgen van het nieuwe mestbeleid heeft onderzocht.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Jippe alle voorkomende werkzaamheden uit.

3177
Grietje Maat
Meer info Minder info

Grietje Maat is op 1 augustus 2017 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Zij was hiervoor werkzaam bij een Accountantskantoor als Assistent Accountant. Daarvoor heeft ze een aantal jaren in de banksector gewerkt. Dit jaar heeft ze de opleiding Register belasting Consulent afgerond.

De agrarische sector kent ze goed, omdat zij en haar man samen een melkveebedrijf runnen sinds 1 april 2015.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Grietje alle voorkomende werkzaamheden uit.

3182
Hilda Nijholt
Meer info Minder info

Hilda Nijholt is per 2 juli 2018 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

Na het afronden van de VWO opleiding is zij gaan werken bij de Rabobank in Appelscha op de afdeling administratie/verzekeringen. Na 16 jaar is zij geswitcht naar de accountancy branche. Ook hier heeft zij 16 jaar gewerkt bij Alan accountants en adviseurs in Leek op de agrarische afdeling als Assistent Accountant.

Daarnaast is Hilda ook werkzaam in hun eigen melkveebedrijf.

Bij Van der Woude Adviesbureau voert Hilda alle voorkomende werkzaamheden uit.

3181
Marleen Vaartjes

Administratief Medewerker

marleen@vanderwoudeadviesbureau.nl
Meer info Minder info

Marleen Vaartjes is per 16 juli 2018 in dienst getreden bij Van der Woude Adviesbureau.

In 2011 heeft zij de opleiding bedrijfsadministratief medewerker afgerond en sindsdien heeft zij bij verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerker. Hiervoor is zij werkzaam geweest in de zorg en in de horeca.

Bij Van der Woude Adviesbureau verwerkt Marleen de boekhoudingen en verricht zij overige administratieve werkzaamheden.